tisdag 4 november 2008

Marias utmaning...

1. Vad tycker du om din hustrus/sambos bloggande egentligen?
Ja, eftersom det var jag som startade upp Bloggen från början så får jag väl skylla mig själv, men från att vi i början skrev inläggen tillsammans, till det att vi skrev dem varannan gång så har Anna nu tagit över den helt och ärligt talat så har hon inte riktigt koll på hur tiden rinner iväg när hon är ute i Bloggvärlden.
2. Har du varit lika delaktig i alla val till huset som din hustru/sambo?
Jag är i allra högsta grad inblandad i alla val och jag har mina åsikter klara om vilken stil jag vill ha i vårt hus. Turligt nog så har Anna liknande åsikter som jag.
3. Finns det något du önskat till huset som blivit totalt ratat och som du egentligen är lite ledsen över att det inte blev?
Det är inte riktigt klart än om vinterträdgården ska vara en "vinterträdgård" eller en whiskeyhörna eller både och.
4. Vilket är ditt bästa resp, sämsta minne med ert husbygge hittills?
Bästa minnet är nog den morgonen då grävmaskinen åkte förbi vår lägenhet och jag visste att nu äntligen skulle husbygget börja och vi åkte ut till tomten som badade i morgonsol och tittade på när de började schakta för grunden.
Sämsta har nog varit alla måsten, pressen och stressen att hinna klart till en viss dag som tar fram de dåliga sidorna hos mig.
5. Var drömmen om att bygga hus lika mycket din som din hustrus/sambos?
Min dröm har alltid funnits där så jag tror att den var lite, lite större än Annas.
6. Kikar även du in på alla andra husbyggarbloggar?
Jag är lite dålig på det, men det händer att jag blir intresserad av bloggar om hus som liknar vårt eller som ser ut som hus jag skulle vilja bo i.
7. Berätta något spontant och roligt om din hustru/sambo som du tycker att vi "bloggkompisar" kan få ta del av.
Anna kan verkligen skrämma slag på mig när vi är ute och åker bil och hon plötsligt börjar skrika och klappa i händerna för att hon sett en bil med rätt nummerskylt som passar in i hennes platespotting-serie...
8.Berätta gärna något roligt om dig själv och/eller om ert förhållande.
Att jag fick Anna på kroken genom att på andra dejten bjuda på kycklingsallad på en filt under en björk i lätt duggregn för att sedan visa upp en städad lägenhet och sen var det klart...

/J

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Haha, kycklingsallad i duggregn... hahaha

Lösvirkesbyggarna sa...

Helt oemotståndligt! ;)
♥ Anna

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Helkul att läsa!

Egentligen hade jag tänkt svara på din, kommentar, Anna.
Jag tycker så här i efterhand att det är väldigt mycket jag missat, men jag visste ju inte att jag skulle starta en blog. Önskar jag hade bilder på varje sak M gjort till huset.

Det var en bra idé att lista uppdaterade inlägg. Kan ju vara svårt att hitta dem annars...


Malin

Helén sa...

Åh, vad ni är duktiga! Vilket jobb ni gör Anna! Jag är mäkta imponerad! Vi tycket det var jobbigt nog att flytta till ett färdigställt hus, också lösvirkesbyggt men inte av oss:D Heja heja!

Maria sa...

Hej där ungdommar!

Tack Joakim för att du delade med dig! Gillar din "story" Ganska romantiskt det där med kycklingsallad och sedan var hon min om du frågar mej;)

Ha det gott // Maria