torsdag 27 november 2008

Frågor och Gustav-projekt

När man bygger lösvirke är den mest självklara och samtidigt svåraste frågan: "När tror ni att i kan flytta in?" Ärligt talat så vet vi inte, men vi brukar svara att vi hoppas på att kunna fira påsk i huset, för det är helt sant! Hoppas, hoppas, hoppas!

En annan sak många är nyfikna på är vår panel. Om vi längtar efter att få upp den! Men... vi får stå ut med att ha ett hus inslaget i grå duk ända till våren kommer. Då! Då ska vi sätta upp vår liggande och stående panel som vi har kämpat med att måla vit och till det ska vi ha grå detaljer, som fönsterfoder, midjelister och knutbrädor.

I helgen blev det fler fönster och även balkong- och altandörrar insatta. Vi är så glada att vi beställde fönster där den horisontella avdelaren går i liv med varandra. Det ger ett samlat intryck, trots att fönstren är olika stora.

Gustav var riktigt kreativ! Han snickrade sig en fin pall i lagom barhöjd. Först tänkte han att vi skulle använda pallen i byggkojan när vi är många som ska fika, men resultatet blev så bra att han ville ta hem den och för tillfället tjänar pallen med stoppad dyna som sängbord

/A

3 kommentarer:

Hanna sa...

Det blir sååå fint! Balkongdörr och dörren in till vinterträdgården ser ruskigt fina ut. Pallen blev inte så tokig heller.
Kram Hanna

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vilket hus ni får det ser så STORT ut och vilka fina färger...mmm
Kram Lotta

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Skönt att höra att det inte bara är jag som har lite fullt upp ibland.

Huset blir ju jättefint. Man ser hur ni tänkt er nu(tror jag).

Själv tänker jag nästan inte på väggarna utan ser mest det som händer på andra ställen. Det gäller både ert och vårt hus. Vi har ju lite samma grå nyans på fasaden just nu...