fredag 21 november 2008

Ett STORT steg!

Jag har varit ledig från skolan idag för att assistera Staffan. Vi har satt in nio fönster på övervåningen idag! Ett stort steg! Tyvärr tog batteriet i kameran slut : S men vi återkommer med mer bilder på fler fönster imorgon! : )

Så detta inlägg får handla mer om ett annat STORT steg!


Under byggprocessen har vi haft mycket att fundera på och mycket att fatta beslut om och det tar sin tid. Det är en riktig process vill jag lova! Vi vill så långt som möjligt slippa bestämma saker i all hast för att vi sedan inte ska ångra våra val. Vad vi än tittar på och hur mycket tid vi än lägger ner på efterforskningar, finns det alltid fler alternativ som vi kanske borde titta på... Då är det till fördel att vi bygger lösvirke och har större möjlighet att ta lite tid på oss. Men vi har inte all tid i världen förstås! Någon gång måste vi komma till skott.

I helgen fick vi en spark i baken! : ) Vi var på en mässa där vi stötte på vitvaruutställare som var villiga att räkna ihop riktigt bra mässpris på hela vitvarupaket. Det visade sig då att den offert vi har fått från Stockshammar köksdesign och inredning står sig mycket bra i konkurrensen. Skönt! Perfekt! Alldeles strålande faktiskt!

Vi kommer att träffa Lars-Åke på Stockshammar ytterligare en gång för att göra några förändringar, sedan hoppas vi att allt är färdigt för beställning. Jag vill inte ropa hej, men en sten har ändå fallit från mitt bröst! Vilket kök vi tillslut fastnade för och hur det kommer att se ut återkommer vi till. Något ska ni ha att vänta på... ; )
He en trevlig helg!
/A

9 kommentarer:

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Åh, så härligt!! Och så länge jag varit utan dator känns det som när jag ser vad jag missat. Och så kul att ni hittat ett kök ni tycker om, både till utseende och pris, verkar det som.

Martin kom faktiskt precis och avbröt mig i skrivandet, med två förslag till luckor till vårt kök nu. Det är roligt när det rör på sig.

Ha en härlig helg och hoppas ni också har lite snö pudrat på marken.
/ Malin

Tinnar och torn sa...

hopps, nyfiken nu ju :o) Kram Petronella

Vimsingen sa...

Wow. Här går det framåt! Visst är det mycket beslut som ska fattas. Min erfarenhet är att nu under höstgen har det varit betydligt lättare att kunna pressa ner offerterna i pris.
/Vimsingen

Familjen Fredriksson sa...

Det var spännande att läsa lite om ert bygge. Huset kommer att bli superfint!!
//maria

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Blir glad av att du är glad.
Kram Lotta

StrandviksVillan sa...

Bra jobbat med fönstrena!
Härligt att ha bestämt sig med köket, det är nog ett av de största besluten i huset.

Tack för att du deltar i mitt lotteri, lycka till! Anki

Ina sa...

Helt otrolig vad ni jobbar... det kommer att bli ett fantasktiskt hus!
//ina

Maria sa...

Ni kämpar verkligen på och vi sitter här och väntar på mer bilder....;) Men stressa för guds skull inte för vår skull!

Vill bara att ni ska veta att jag hejjar på:)

Kram Maria

Lösvirkesbyggarna sa...

Mer bilder kommer. Balkongdörr och altandörr sattes in i helgen, men det var visst min tur att skriva ett inlägg sa Anna och det har jag tydligen glömt bort. Skäms Joakim..!!