söndag 31 augusti 2008

Panorama

Söndag innebar bara vilodag för vissa av oss. Jag tog med mig grabbarna på Noramark'en. Vi har inte varit där förut och jag måste säga att det är en ovanligt trevlig marknad där man kan ströva längs med de mysiga gatorna och även de mindre butikerna har öppet.

Under tiden slet Joakim med att få upp mer råspont på ytteväggarna där hemma. Huset kommer inte att se så vackert ut nu ett tag. Vi täcker väggarna (med fönstergluggar och allt) undan för undan med den vindtäta grå duken och det kommer att dröja innan den fina panelen är på plats.

Inte heller Staffan Snickare kunde ta sig en helt ledig dag. Han ville såga färdigt det han behöver använda imorgon för att hinna färdigt med den fjärde och sista takkupan på en dag. Den tredje kupan skymtar fram bakom ryggåstaket på framsidan.


Den spänstige Joakim hoppade upp på byggkojan för att ta den här härliga panoramabilden. Jag ska be honom att göra om samma procedur den dagen då vi är redo att köra undan byggkojan, så att vi får se skillnaden.


/A

2 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Det är spänannde att se hur arbetet framskrider. Även här har det pysslas en del.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej ni glada och flitiga!
Jag läser och förundras och imponeras! Så duktiga ni är å så bra det blir! Ni blir säkerligen klara med detta innan vi avslutat vår enkla uteplats...det blev ingen kräftskiva i år... men nästa höst ska det banne mig bli av!
Många kramar från Norrköpingsligan