lördag 2 augusti 2008

Kommentarer & bloggbesök

Det är så roligt att det är så många som följer oss i vårt livs största projekt! Från tomtköp, husplaneringen och allt pappersarbete, till målning i överflöd och så bygget...Vi har förstått att det är flera som inte har lyckats lämna kommentarer på våra inlägg. Det finns inget roligare än att få se vilka ni är som följer oss!


Vi har därför försökt underlätta för er, så pröva igen. Om du inte har någon egen webadress så är det enklast att lämna kommentar som anonym, du kan ju alltid skriva sist i meddelandet vem du är! : )

Vi hörs! ; )
/A

2 kommentarer:

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Hittade hit genom Magdalenas bakficka. Vilket läckert hus ni bygger! Vår egen tillbyggnad känns plötsligt väldigt liten, men vi verkar ändå vara i ungefär samma fas, våra limträbalkar kom på plats nu i veckan.Det ska bli spännande att följa processen, kommer snart tillbaka :)

Kram,
Ann

Anonym sa...

Anna och Joakim. Jag sitter förstummad över er kreativitet och talang för husbygge och inredning. Jag ska nu ta mig tid och njuta av att följa er resa ! Kramar från Sofia (kompis med Anna och före detta "nästangranne" med Joakim)