fredag 5 september 2008

Upp igen...

Det är ju tur att man snart tar sig upp igen efter svackor. Senaste inlägget var inte skrivet i den mest positiva andan, men sånt är livet. Det kan inte alltid gå som på räls. Tack för de rara kommentarerna, det värmde!

Men idag är det en annan dag...! Joakim ringde sin far på väg hem från jobbet och fick höra att vi hade något snyggt att titta på, och det hade vi! Nu är det så att i dagsläget gläds vi åt detaljerna - den stora helheten kommer ju senare! : )

Staffan hade satt upp en del av våra vindskivor under dagen och även plåten var på plats. Det kommer att bli så bra tillsammans med det röda teglet! Vet inte om det syns helt bra att vindskivorna är grå, vilket kommer bryta så snyggt mot den vita panelen och så de röda detaljerna sen...

Dessutom hjälptes vi åt, Joakim och jag, att ta tag i målningen och då händer allt så mycket snabbare! Jag har definitivt plockat upp mig igen!
/A

3 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Va bra att det känns bättre! Nu är det ju helg med och allt :o) Kram Petronella

Tinnar och torn sa...

Glömde säga att vad fint det blir!

Hanna sa...

Åh vilka vindskivor! Klart att det blir en del missar under ett "projekt" som ert. Bara påt igen. Dig A räknar man väl inte ut så lätt?!?
Kram Hanna