söndag 21 september 2008

Betinget avklarat!

J har tidigare skrivit om betinget snickaren lämnade oss med när han själv for till den gröna ön Madeira. Idag blev vi klara! Ytterligare ett delmål att glädjas åt! : )

Förutom att vi har nått ända upp i gavelspetsen på baksidan, så har vi även täckt väggarna vid sidan av utbygget med råspont. Här ser ni köksväggen där vi kommer att se ut mot baksidan när vi står och diskar framför fönstret.
Idag kom den efterlängtade solen och trots den vindtäta grå duken så blev det riktigt ljust inne vid sågbänken. Vi har investerat i lite arbetsbelysning eftersom mörkret faller tidigare och tidigare om kvällarna. En av lamporna har vi hängt upp på en väggregel bredvid sågen (som finns strax utanför bild på höger sida).
Tyvärr kommer vi inte att få tid till att sätta upp panelen förrän fram till våren, så huset kommer att vara inslaget i ett dassigt grått "presentpapper" ett bra tag till. Desto roligare blir det förstås att se den stora skillnaden när huset blir vackert vitt. Däremot kommer det inte att dröja allt för länge innan fönstren ska monteras. Vi ska först bara lägga tegel och bli färdiga med ytterväggarna och... : P
Ha en bra vecka!
/ A

3 kommentarer:

Anonym sa...

Brukar följa eran blogg, tycker det är Jättespännande! När beräknar ni vara klara med huset?

♥ Fyra årstider sa...

Vad härligt det måste vara att se allt som blir färdigt.
Kram Lotta

Dreamhouse sa...

vad långt ni kommit! så kul och se, längtar efter att se mer!
xx