fredag 26 september 2008

Snyggkannan eller fulkannan?

Min gamla vattenkanna har börjat läcka : ( så jag har varit på jakt efter en ny. Den ska vara ganska stor för att vara en blomkanna som används inomhus och den ska tåla att jag låter vatten stå kvar i den i flera dygn. Vi har nämligen så kalkrikt vatten att det behöver få stå och dunsta bort lite.

Nå, så hittade jag då en väldigt oansenlig, men praktisk kanna för ett mycket överkomligt pris på ortens välsorterade järnhandel. Men rolig? Fin? Bra låta-stå-framme-och-pryda-sin-plats-kanna? Njaa!

Men på blomsterbutiken fanns den! Märket är Bruka och kannan är allt vad jag önskat mig - förutom priset! Min älskade sambo sade att jag fick göra som jag ville, men jag kunde inte riktigt motivera för mig själv att jag skulle lägga många hundralappar på vattenkannan idag, men den finns numera på min önskelista!
: )
Joakim är just nu ute vid bygget och lastar av transportören vi ska skicka upp teglet på med start 07.00 i morgon bitti. Men först ska vi ha en trevlig fredagskväll på puben tillsammans med några av våra vänner. Vi kommer att vara lite tråkiga och smyga hemåt när det antagligen är som roligast. Vi vill ju inte trilla ner från taket på grund av ostadiga fötter : D
Ha en riktigt bra fredag!
/A

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Jättefin kanna! Tänk på hur du kommer ha den hela livet:o)
Vi fick vårt tegel idag helt otippat, visste inte att det var på väg! Ta det lugnt på taket imorgon, jag har stått och Oh...Ahh...sssss...ufff...mest hela förmiddagen medan snickarna illrat omkringpå vårt tak! Lycka till , håller tummarna för bra väder! Kram Petronella

♥ Fyra årstider sa...

Det var en snyggkanna..ibland får man ändå resonera med sig själv vad som är värt att lägga pengarna på.

Förr handlade jag massor av inredningsgrejer, men efter att slutat inom handeln, så blir det mindre och mindre. Nu kan jag längta efter enstaka saker som ofta är ganska dyra och då kan jag tycka att det är värt det...

oj, det blev visst en långt inlägg..
Ha det gott
Kram Lotta

Malin, Gamla Mejeriet sa...

En jättefin kanna.Tittade själv efter en ny idag, men det var samma här. Men ditt "fynd" var nog snyggare än den jag hittade. Tur jag inte köpte den!
Tills jag hittar rätt kanna får den i plast stå i ett skåp. För snygg är det inte!

Ha en trevlig helg, förresten.

Hanna sa...

Nu har jag hunnit in typ 11 gånger för att se och läsa om helgens takarbete. Lilla lilla statusbilden går ju inte att se mycket på. Uppdatera NU!
Kram Hanna
(jag tycker du gör rätt A som önskar dig finkannan ibland ska man vänta och längta)