lördag 20 september 2008

Ledig fredag..!!

Vi hade både två tagit semester i fredags. Tanken i början av veckan var att snickra på huset för att kunna ta lite ledigt senare i helgen, men allt eftersom fredagen närmade sig så ändrades planerna till att göra sånt som vi inte hinner med annars eftersom den mesta lediga tiden går åt till att bygga hus.

Sovmorgon till åtta blev det, men en morgonpigg lastbilschaufför med en tegelleverans fick fart på mig.


Vi hade planerat en hel del den här dagen, men att titta närmare på lite olika kök gick inte alls eftersom de stängde tidigare just den här dagen eller så var de bortresta. Nu när vi bygger hus så är det väl dags att skaffa en kombi också så vi ville provköra lite olika modeller, men det blev bara en provkörning då det inte fanns den modell vi ville testa inne för tillfället. Det var väl den delen av dagen vi var lite missnöjda med.

Resten av dagen ägnades år shopping och jag kan nog inte säga att vi gjorde några direkta fynd, men hittar man, för en gång skull, kläder som man verkligen vill ha så är i alla fall jag nöjd.

De senaste helgerna så har vi roat oss med att spika råspont och den här lördagen var precis likadan.

När Anna vaknade på lördagsmorgonen så sa hon: - Det flöt ju på så bra härom dagen så idag tror jag att vi kommer att vara väldigt effektiva.

Men under dagen lät det mer så här: - Men kolla Joakim. Här har vi sågat fel hela vägen!! Eller: - Anna, vi har ju helt glömt bort att såga ur på de här ställena..!!

Lite irriterande är det behöva göra om saker som vi har ansett som redan färdiga.

Vi tar nya tag imorgon och hoppas på lite bättre flyt då


/J

4 kommentarer:

ColonialEast sa...

Hejsan! Kikade in och kollade hur det går för er. Håller med - skitirriterande att få göra om saker man trott varit klart. Hoppas ni har en härlig helg! Kram!

Hanna sa...

Hallå på er! Skönt med ledig fredag även om ni hade massa att göra då med. Shopping är ju aldrig fel! Väntar på bilder från A:s näthandling...
Kram Hanna

Granne med Selma sa...

va kul det var att läsa om dig i utmaningen:-) satt och tänkte efter vad jag själv har i frysen och handväskan... *uj*

förstår att det blir lite tid till bloggande när ni är mitt inne i värsta byggperioden. Tack för goa kommentarer inne hos mig. Är urusel på att kommentera själv. Där har du MIN liggalångtnerpålistan-grej när det är mycket annat :-)
Kram Sussie

♥ Fyra årstider sa...

Hopps ni kan ta en till ledig dag fram över då ni kan titta på kök och bil.
Kram Lotta