söndag 7 september 2008

Blanda nytta med nöje...

Vi har haft en arbetsam, men trevlig helg!

Lördag:
Sju timmars jobb gav en helt täckt södergavel!
Kvällen spenderades hemma vid köksbordet med tända ljus, god mat och trevligt sällskap.
Söndag:
Vi började med en tom norrgavel som väntade på råspont. Där fanns dessutom två fönstergluggar som väntade på att bli iordninggjorda. Med god hjälp av Hanna med bloggen Hos oss, var undervåningens yttervägg täckt och båda fönstergluggarna färdiga efter bara sju timmars jobb (igen)...

Då hade vi dessutom hunnit fatta det viktiga beslutet var dörren (just nu bara en glugg) mellan köket och tvättstugan ska placeras. Det är de små sakerna som gör att man verkligen känner att bygget går framåt. Lycka är att veta var dörren till köket ska vara! : )

Vid arbetsdagens slut skjutsade vi hem Hanna till man och barn och blev kvar där en stund. Vi åt riktigt goda vedugnsbakade pizzor och var väl ganska pigga en stund : P Det dröjde inte så länge innan vi båda satt i soffan och höll tillbaka stora gäspen. Nu räknar vi ner innan vi får gå och lägga oss : )

/A

5 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Jag blir så imponerad av allt jobb ni lägger ner..vilken lycka att se sitt hus växa.
Kram Lotta

Hanna sa...

Snygg bild där uppe! Visst är den ny för idag? Jag somnar också gott ikväll. Tack för idag.
Kram Hanna
ps. blev det ingen tur till Mullhytan?

Tinnar och torn sa...

Duktiga ni är! Fatta... jag blir helt slut av att se på när andra bygger mitt hus. Ni som bygger själva är värda en stor eloge! Kram Petronella

Morkullan sa...

Gud vad duktiga ni är.....
Ni jobbar och står i...
och fint blir det med.
Följer er med spänning genom bygget.

kram ina

Lösvirkesbyggarna sa...

Petronella, det är nog därför Anna har skrivit sömdagen den 7 sep under bilden "Byggstatus" för hon såg väldigt sömnig ut igår kväll och det är ju inte så konstigt när man snickrar hela helgen + har gäster på middag på lördagskvällen.

Lotta, det är bra att du påminner oss om att det verkligen händer en del på huset för ibland blir man lite blind och tycker att det inte händer så mycket på huset från dag till dag.

/Joakim