tisdag 2 september 2008

Egen stund och utdelning!

Det är bara jag, mysbelysning och mina favoritbloggar ikväll! Varken Joakim eller pojkarna är hemma, men jag har det mysigt ändå! Jag har fixat ny mosaikbild, som jag numer använder som skrivbordsunderlägg. Kul! Ordna ditt eget du med på Big Huge Labs!


Jag har dessutom gjort min sedvanliga bloggrunda och Joakim och jag har fått en utmärkelse! Rara Ann med bloggen Inredningsdrömmar i Roslagen har gett oss den och dessutom skrivit så rart om oss!

Vi fick en annan utmärkelse förra veckan och vi har inte lyckats skicka den vidare, men jag känner att det är dags nu! Utan att ha konfererat med min käre sambo vill jag slå ett slag för några av mina favoriter!

Jag skickar Fifi's Blog Love Award vidare till:

Hos oss
Hanna skriver på ett roligt och rättframt sätt om sitt liv som "mamma till busprinsen Hampus och lillfisen Elvira". Väl värt ett besök!

Gamla mejeriet
Ett par som skriver om det fantastiska huset de bygger i lösvirke med ett gammalt hus som förlaga. De, liksom vi, uppskattar sekelskiftesstilen. En relativt ny och uppskattad bekantskap för oss.

Tinnar och torn
Petronella och Örjan beskriver med humor och värme hur deras byggprojekt framskrider och just nu händer det mycket vill jag lova! Huset anlände i söndags kväll och i måndags drog rena byggsnurren igång! Missa inte det!

Självklart finns det så många fler som jag har som favoriter och som verkligen är värda att besöka. Vi har de flesta i vår blogglista, men den kan behöva uppdateras tror jag : S

Många kramar A

8 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilket fint bildcollage!

Grattis till fina utmärkelser!

Kram (från en annan förkyldig...)

Hanna sa...

Ni är verkligen värda alla utmärkelser som finns! Jag tackar för att jag fick en. Vad skojigt! Har ni något jobb åt mig till helgen? Är det lördag som gäller eller jobbar ni söndag också?
Kram Hanna

Tinnar och torn sa...

Tack så jättemycket! Det värmer verkligen så här mitt i bygghysterin ;o) Det är så roligt att ni och andra tycker det är intressant att läsa det man skriver! Stor kram till er/ Petronella

Tinnar och torn sa...

Hejsan igen! Glömde ju svara på din fråga, vi har inte riktigt bestämt ännu vad som ska finnas i tornet. Min dröm är en skön fåtölj med fotpall som man kan sitta och läsa i :o) Kram P.

Gamla mejeriet sa...

Åh, jag blir så glad att ni gillar den. Det är väl för att jag är så ny på det här med bloggande och blir glad när någon uppskattar det man gör.
Tycker mycket om er sida och håller koll nästan varje dag, tror jag. Finns ni med på vi bygger hus, förresten? Kunde inte hitta er och ge er ett gott betyg...
Ha det bra och tack igen.
Hälsn Malin

MOLLY sa...

SÅ flott dette huset blir og gleder eg til å følge med:))
Vi bygget en villa helt alene, som jeg tegent i 2006, så jeg vet hvordan det er...hihi;) Vi brukte 6 måneder, med tre barn og full jobb, men det var verd det!!!

Nå har vi kjøpt et gammelt hus nær svenskegrensen, fra 1894, og jeg må si at jeg synes nesten dette er enda gøyere...det er liksom sjel i veggene her...
Ønsker dere masse lykke til, og stikker innom igjen snart:)

♥ Fyra årstider sa...

Mosaikbilderna blir jätte fina. Grattis till dina utmärkelser.
Kram Lotta

StrandviksVillan sa...

Men du där! Du är riktigt på gång med att fixa till snygga bilder nu! Fortsätt!