onsdag 4 juni 2008

... och växer...

När Emil kom hem från skolan kunde jag smita ifrån för att hinna ta lite kort på de hårt arbetande papporna, men jag missade en av dem... Är det som det är sagt att man ska slita ut en generation i taget? Hur som helst så tycker muraren att det flyter på ganska bra just nu. Själv har jag fått i uppdrag att se till att vi får hyra byggnadsställning om ca tre veckor. SPÄNNANDE! Tyvärr hade företaget på orten alldeles för mycket och göra, så vi får räkna med lite transportkostnader.


De flesta av de yttre murarna är färdiga nu. Jämför med Js inlägg om gjutardagen... Har du skarpa ögon (eller lyckas klicka) kan du skymta muraren i det bortre hörnet, i vinterträdgården ; )

I bakre kanten, under utbyggnaden finns det numer en liten öppning för att man ska kunna krypa in under huset. Ja men va fasen... Ett tak på det här... Smågluggar finns det ju, så vem behöver fönster? Och stampat jordgolv är gammalt och beprövat. Varför dra hit en byggnadsställning om tre veckor när vi kan ha taklagsfest direkt?
/A

Inga kommentarer: