lördag 31 januari 2009

Väggarna växer fram


Äntligen gör vi något som syns igen! En otrolig massa jobb ligger nu bakom de råspontsklädda väggarna. Det är inte det roligaste att vara mitt uppe i underarbetet, eftersom det känns som man inte kommer framåt, men när det väl är dags att paketera det hela går det undan vill jag lova! Här ovan ser ni en liten före- och efterbild från Emils rum.

Det är roligt att kunna se hur stora rummen faktiskt blir. Just nu är det väldigt bastuliknande överallt, men vi kommer att sätta upp gipsskivor på råsponten. Det kommer att bli skönt att veta att det bara är att skruva upp saker där man vill att de ska sitta, utan att bekymra sig för om det kommer att sitta fast eller inte, eftersom det finns trä bakom...

En parad av dörrar : ) På höger sida ser ni in i det blivande gästrummet, nästa dörrhål leder in till klädkammare modell större, tredje dörren går till badrummet och den sista, lite smalare dörröppningen kommer att hamna inne i Js och mitt sovrum och bakom den kommer vår klädkammare modell mindre att dölja sig.
/A

8 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Håller med, det är kanon med råspont bakom gipsen, det är lätt att sätta upp saker, men det känns också väldigt stabilt och bra!

Anettes hus sa...

Så flott det blir!! Gøy når veggen kommer på plass, da kan man begynne å se for seg hvordan de ulike rommene kommer til å bli:) Lykke til videre! Gjøre dere alt selv? Eller er det snekkere som tar seg av alt arbeidet?!

Ha en fin lørdag!

Klem Anette:)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad det ska bli spännande att se.
Kram Lotta

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Då är ni så gott som färdiga nu då,hi, hi. Nä, men det är verkligen ett stort steg när man ser rummen precis som de kommer se ut. Jättekul för er. Och jag håller fullständigt med, underarbetet är inte så kul, men det är ju svårt att vara utan...

Ha en trevlig helg!

Vimsingen sa...

Kommer bli jättefint! Men visst är det roligare när det egna arbetet syns.
/Vimsingen

Maria sa...

Oj vad fint det ser ut!

Visst är det skönt att kunna göra "ordentligt" från början, och att själv hela tiden se det växa fram. Du kommer precis som jag kunna gå där i framtiden och smeka dina väggar med ett leende för att du vet hur det ser ut där bakom och hur genuint utfört allt är!

Ert hus kommer verkligen bli superfint!

Kramar Maria

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Du har en liten grej hos mej...

Almis sa...

Åhh, vad fint det blir och grattis på "1-års dagen". Det kommer att bli det finaste huset i Fjugesta;o)) kramis