tisdag 3 februari 2009

Bloggar = inspiration

Jag är så förtjust i den fantastiska funktionen etiketter! Många av de bloggar jag tittar på ofta använder sig av att sätta etikett på sina inlägg. Med hjälp av dessa etiketter är det sedan lätt att se om favoritbloggerskorna har skrivit något om just det jag funderar mycket över för tillfället. Och det kan ni lita på att de har!

Badrum av märket Kohler. Ett badrum vi själva inte kommer att ha, men bilden tilltalar mig!

Just nu är det badrum som upptar vår tid och tanke. För att se vad andra har skrivit om sina tankar kring badrum, var de har hämtat inspiration, vad de själva har byggt och hur det hela blev, har jag tittat in på Petras etikett Badrum/Bathroom, Anettes Her bor vi: Bad & Inspirasjon: Bad, Anna och Tobbes, badrum, Camillas bad & badrum, Malins Badrummet uppe & Inspirerande badrum, Sussies Dusch, Lindas Hemma hos mig - badrum, Ann-Christines badrum, Pellan och Örjans Badrum (första bloggen), Marias Badrum och då är det inte ens en bråkdel av alla inspirerande sidor som går att hitta i bloggvärlden!

Nu har vi kommit så långt att vi inte bara är ute efter inspiration, utan priset börjar bli intressant. Det är inte helt lätt att skapa ett drömbadrum till ett drömpris : S Men skam den som ger sig!

/A

17 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Det är helt okej att du länkat.....

Kramar Linda

Ina sa...

Jag håller med dig.. det är super svårt att skapa drömbadrummet till rätt dröm pris.. det skall ju inte vara MARdröms priset....
och jag gör som du.. surfar runt hos andra som ettiketterar....
//ina

StrandviksVillan sa...

Oj, är våra badrum så inspirerande...? Men visst är det okej att du länkar :)

Det är så spännande att följa ert bygge (fast jag inte kommenterat så ofta) så särskilt badrum och kök ser jag fram emot!

Harry sa...

Det är mycket letande på nätet innan man finner de man söker. Men visst är andras bloggar då bra?

Du har en liten utmaning på min blogg.

Kram

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Så kul att funderar och fnula på badrummet, även om priser och fina saker ofta kolliderar. Önskar er lycka till och är redan nyfiken på era val.

Och kul, om du kan hitta någon inspiration av våra kaotiska badrumsinlägg. Jag måste visst göra en uppdatering där snarast.

Ika sa...

Den där kombinationen av kakel och färg på väggarna måste jag bara visa min sambo. Gillar verkligen helhetsintrycket av badrummet. Fortsätter du i den stilen kommer det bli kanon tror jag.

Granne med Selma sa...

tack snälla1 Kul att ni är inspirerade av duschen. Faktum är att jag aldrig skulle vilja byta bort den mot en mer kantig. det är så skönt på något vis med runda former:-)

Så långt ni hunnit med ert hus. Nu börjar man se formen och utseendet på riktigt. helt underbart! Så glad över att ni bloggar:-)
Kram Sussie

Anettes hus sa...

Hei! Bare gøy at du linker selvfølgelig:) Er helt enig med deg! Det er masse inspirasjon å hente rundt omkring på ulike blogger, og veldig enkelt å "finne frem" hvis man bruker etiketter.

God helg!

Klem Anette:)

Tinnar och torn sa...

Hojt! Heltok att länka! Kram Petronella

Taklyftet sa...

Det var ett tag sen jag var förbi men vad långt ni har kommit!
Det blir jätte fint.
Ni får ha en bra helg!
/Taklyftet

Hanna sa...

Vilka härliga närbilder vi ska få se från ert hus sedan! Eller kanske från den fantastiska trädgården och dess kommande invånare (sniglar/spindlar/flugor/humlor mm.)Vad blir det för objektiv? Vi måste ta och ses SNART!
Kram Hanna

Lösvirkesbyggarna sa...

Vi kommer att ta närnilder av varje liten spik i fortsättningen. Det är ett Tamron 90/2,8. Fast om man tittar på saker-som-behövs-till-huset-listan så stod det inget om något nytt objektiv där så jag vet inte så här i efterhand om det var ett så smart köp. East west sushi lör 21/2??? Det finns mat till Bosse där också typ kyckling.

Kram J

Tinnar och torn sa...

Hejhopp!
Hur går det med badrumstankarna? Kram Petronella

Anna och Tobbes Blogg sa...

Oj här har det hänt massor! Ni gör ett fantastiskt arbete. Så bra det blir! Det är helt ok att du länkar. Vi har precis dragit igång med det stora badrummet. Tobbe håller på med att gjuta en avsats där bubbelbadet ska stå. Uppdatering kommer snart på vår blogg = )
Ha det så gott! Anna

Olivia sa...

Vilken fin blogg du har! Dig måste jag hålla koll på.. Du verkar ha många besökare, jag önskar att jag också hade lite mer besökare men alla vuxna är la intresserade av inredningsbloggar inte sådanna bloggar som min.. Jaja ha det bra // O L I V I A

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Härligt med blogginspiration som är gratis.
Kram Lotta

Mrs Small Town sa...

Hej Anna,

Vilken fin sammanställning av badrum!!!

Hoppas allt är bra med er och lille sonen och att bygget fortskrider som tänkt.

Här har jag samlat all min badrumsinspiration :-)
http://smalltownstyle.blogg.se/category/my-inspiration-bathroom.html

Kram Sara Small Town

-Ett drömhus vid kusten tar form - Sekelskifte - Inredning - Byggnation - Renovering -