torsdag 15 januari 2009

Tänk om vi kunde höra...

Många har valt att lägga sin promenad så att de går förbi vårat hus. (Nu är det ju inte säkert att det är för att de ska kunna beundra vårt bygge ; ) men...) För ett tag sedan fick jag syn på tre flanörer på rad som stod och tittade, gestikulerade och pekade upp mot huset medan vi satt och fikade. Snacka om att jag skulle ha velat ha dolda mikrofoner i tomtgränsen just då! Vad sade de?
"Hur tänkte de då?"
"Varför har de gjort så?"
"Undrar vad de ska ha där?"
eller
"Titta vad fint!"
"Vad bra det blev när de gjorde så!"

Eftersom jag får fantisera fritt så bestämmer jag mig för att de var fulla av beundran! : D
/A

11 kommentarer:

Ika sa...

Vi har en väg precis bredvid vårat garage och när man är där inne här man rätt bra vad personerna säger som går förbi men de ser ju inte oss. Detta var väldigt roligt för oss under tiden vi byggde det. Har inte hört några negativa kommentarer än så länge så jag tror också på att de är fulla med beundrar för erat hus.

Maria sa...

Haha, klart du ska bestämma dig för det braiga;-)

Självklart är de fulla av beundran ju!!!

Kramar Maria

Ina sa...

Tror också att de är/var fulla av beundran.. ert hus e urläckert!
//ina

Vimsingen sa...

Klart de var. nu bygger ju ett fantastiskt fint hus!
/Vimsingen

Familjen Eriksson sa...

De är helt enkelt hänförda!

Kram

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Visst blir man lite mallig när folk stannar upp och kollar :o) Självklart är de fulla av beundran eftersom ert hus är ju fantastiskt fint!! Kram Petronella

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

De sa nog att det blir det finaste huset i hela området.
Kram lotta

Hemma hos Razzel sa...

Jag har mitt hus i en gatukorsning och på sommaren har jag en tät och fin syrenhäck. Sitter man på gräsmattan får man ofta höra hur folk säger något om huset och tomten... För det mesta blir man glad i alla fall..

Caroline sa...

Hej
Vi hittade er blogg och tycker det var kul att se, särskilt då ert hus inte tycks skilja sig så jättemycket från det vi nu håller på och bygger upp.
:)
www.sorsylta.dinstudio.se

Lämna ett avtryck står det men vi hittar ingen gästbok eller liknande (=oerfarna bloggare)... skriver en liten hälsning här i stället.
caroline.odd@swipnet.se

ColonialEast sa...

När de passerat hos er så tar de nog svängen förbi oss :-) Full trafik här på helgerna, bilar som saktar in och folk som står på gatan och bara glor! Visst är man nyfiken - vad tänker de, vad säger de. Fast skitdetsamma egentligen.
Kram och trevlig helg!!!

1+2-barnsmamma Carola sa...

Har totalt kommit av mig i mitt egna bloggande. Hinner bara läsa alla era inlägg. För övrigt är det mer än fullt upp att bara hinna med det allra nödvändigaste. Men en snabb kommentar hinner jag nog med nu innan jag ska sätta mig och jobba ikapp lite för veckan som gick.
Klart att kommentarerna är positiva, huset är ju helt fantastiskt!!! Kram Carola