torsdag 29 januari 2009

Ettåringar!

När jag gjorde min sedvanliga bloggrunda upptäckte jag att Maria med bloggen Lundins nya hus firar ett år idag. Grattis! (Jag har förgäves försökt att lämna en kommentar hos dig Maria, men jag får bara felmeddelanden. Grrr!)

Den roliga nyheten fick mig att gå tillbaka till vårt första inlägg "Start för bloggen" som Joakim gjorde. Och gissa vad - vår blogg fyller också ett år idag!
/A
Ps. Bilden på den fina tårtan är lånad från Victorias blogg Sötsaker

8 kommentarer:

Ika sa...

Grattis till er!!

Helena sa...

Gtattis Gtattis till er.
Ha en bra dag.
Kram Helena

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad roligt ett år..det fyller jag i sommar. Grattis.
Kram Lotta

Viveka på Humlebacken sa...

Grattis på ettårsdagen. SJälv fyller jag snart två..

Maria sa...

Men då är vi ju tvillingar! Bloggtwins;-)

Grattis till er med!!!


Visst har det gått fort.. ett år alltså. Jag önskar dock att jag börjat blogga om vårt projekt tidigare. Jag kom ju in i cyberspace nästan halvvägs in i vårt projekt. Men men jag är ändå glad att jag hittade till det forumet, för tänk vad mycket man lärt sig av andra och vad mycket inspiration man fått från andra trots att man inte alls byggt med samma still och så! Dessutom har man ju "lärt känna" en massa härliga likasinnade människor runt om i landet tack vare bloggen.

Vad menar du? Att min blogg inte tagit emot dina meddelanden! Jag ska genast ta ett snack med min blogg om det;)

Kram Maria

Tinnar och torn sa...

Grattis till året. Shit nu måste jag kolla in när vi gjorde vårt första inlägg! Kram Petronella

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Grattis på ettårsdagen, då! Jag har tittat igenom hela er blog, tror jag, men gjorde inte det förrän nån gång i juli, när jag fann bloggvärlden. Den var en anledning till jag också började blogga sent omsider, för vi hade ju redan flyttat in vårt hus när jag började.

Det är säkert roligt att kunna gå tillbaka till när man är färdig med huset.

Fia sa...

Jag har spanat runt på er blogg lite då och då. Är själv sjukt sugen på att bygga hus i framtiden (svårt som student att få lån till något dylikt..) och ni verkar ha ungefär den typ av hus som jag själv är intresserad av. Det ska bli spännande att se hur det blir när det är klart. Jag önskar er all lycka med erat bygge. :)