söndag 25 januari 2009

Långsamt

Ibland känns det som att bygget står helt still, trots att det egentligen händer mycket. Smått, tidsödande och högt ställda krav på planerings- och tankeförmåga - då tar det tid! Varje slang till rätt plats, varje millimeter där de ska vara och den perfekta placeringen av belysning kräver en förmåga att tänka både stort och smått. Hur vi vill att slutresultatet ska bli spelar stor roll för hur detaljerna passar in i den stora bilden.

Vi har inte tagit så många bilder på sista tiden, eftersom det i princip blir bilder där enbart små detaljer är nya. Det är förstås roligare att kunna visa lite större förändringar.
Nåja, idag ska vi åka och titta på kakel och klinker till våra badrum. Det ska bli riktigt roligt! : )
/A

5 kommentarer:

Mrs Small Town sa...

Åh jag vet precis den känlsan av det det inte går frammåt, fast man jobbar som en galning! Men alla små delmoment som inte ens syns tar en himla tid, är ju det som avgör hur bra huset sedan blir när det väl är klart. Så det är bara att bita ihop i :-)

Det är rolig att läsa om erat byggår 2008 och jag måste få säga att erat bygge ser helt fantastikt ut! Det syns att det är lösvirke och det märks att ni är noga med detaljerna.

Vi är inne i ett av de mest belönande faserna nu, när vi håller på med ytskicket i barnensrum. Hur kul är inte det! Så nu börjar vi få belöning för det jobb vi lagt ned fram till dagens datum.

Det är precis som i triss reklamen "Plötsligt händer det!"

Kram
Sara Small Town

Ika sa...

Va fint ljuset kommer in i det lilla fönstret. Skall ni ha råspont på väggarna eller skall ni klä in dem?

Anettes hus sa...

Viktig at alle detaljer kommer på rett plass! Mye å holde orden på! Så fint det ble med halvmånevinduene!! Love it!

Ha en fortsatt fin søndag!

Klem Anette:)

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Jag förstår såååå väl vad du menar! På nåt sätt blir det värre nu när allt annat också står stilla, som vädret, jobbet och allt annat... Men rätt var det är så tar det fart igen, vänta du bara! :)

Hoppas att ni hittade nåt snyggt kakel och klinkers, väntar med spänning!

Ha en bra vecka!

Kram,
Ann

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Ska bli så roligt att se resultatet sedan av allt ert slit. Vi har ju inte alls lagt ned lika mycket fysiskt jobb som er men vi har fått vänta lääääänge på bygglov och sånt. Så jag förstår känslan. Man tror aldrig det ska bli klart...men det blir det!!! Kram Petronella