söndag 2 mars 2008

Det börjar röra på sig....

Förut så kunde vi ta fram ritningarna och fundera på huset lite när vi tyckte att vi hade tid. Kanske någon dag på helgen tillsammans med en kopp kaffe.
Nu är det lite mer hektiskt om dagarna. Nu går det inte att slappa framför Tv:n en hel söndag bara för att det är skönt. Nej, den här veckan har det verkligen satt fart. Fönster, dörrar och garagedörrar har beställts hos Byggvaruförmedlingen. Mycket av det övriga materialet kommer också att tas från dem. I tisdags var vi och tittade på kök, onsdag gick jag igenom offerten på fönster och dörrarna och slutförde bygglovet. På torsdagen var det ett besök på banken inbokat för att skriva på byggkreditivet. I fredags em var vi på kommunen och lämnade in bygglovsansökan. På lördagar ska panelen hyvlas och sen ska allt målas två ggr innan det ska skruvas upp så målning är vad som ska göras idag, söndag.

Igår blev det ingen hyvling av panel då vi tog en heldag i Stockholm bl a för att jag skulle se Smashing Pumpkins spela. Klockan blev 03.00 innan vi kom hem och i säng. I morse vaknade barnen 07.00 och ville testa sitt nya Singstar till Playstation som vi hade köpt igår så efter 4 timmars sömn i natt så vore det skönt att slappa i soffan hela dagen....

Fast det finns ju panel att måla.....

Nymålade "takfotstassar"

/J

Inga kommentarer: