måndag 20 oktober 2008

Spännande!

Jag höll på att hoppa högt när J sade, som så där i förbifarten vid middagsbordet:

"Jag såg på håll att farsan har börjat med entrén."

Hur kan man nöja sig med att bara se på håll?!? (Kanske för att J hade ett mål - att måla undan det mesta av panelen som väntar och sedan att komma hem till en sen måltid, men iallafall!!!)

Jag ska suga lite på karamellen och försöka att inte gå dit förrän imorgon EFTER jobbet - inte före eller mitt under... Det ger Staffan en möjlighet att ha hunnit riktigt långt innan jag sticker dit mitt nyfikna tryne.

Jag gissade rätt! Sand mellan tårna - L ♥ har just nu en skön semster i Thailand och när hon kommer hem har J och jag en härlig massageolja att vänta! :D
Bilden på "Massageolja att massera trötta byggaxlar med . . ." har jag hämtat från Sand mellan tårna
Kram från en glad A

5 kommentarer:

Hanna sa...

Grattis till vinsten! Förstår att ni längtar efter våren. Det var så kul att se huset, jag var till och med uppe i ert sovrum :-)Bäst av allt var ju att vi fick se fönstren. Så fina!
Kram

ColonialEast sa...

Halloj!

Gud vad han verkar duktig er Staffan! En sån skulle vi också behöva!! Supersnygga takfotstassar. Verkligen - det kommer lyfta hela huset. Det är som vanligt - detaljerna som gör det!

Och en sån trappa till övervåningen skulle vi också ha användning av. Just nu kommer vi bara upp till vår övervåning utifrån. Och det är himla meckigt tycker jag.

Kram på er!!

Tinnar och torn sa...

Va fönstrena...har du visat dem på bloggen oxå? Har jag missat det??? Hoppas få se lite bilder från entrén sen då :o) Grattis till vinsten! Kram Petronella

Lallis - liv och leverne sa...

Vilken härlig blogg du har:)
Hit kommer jag gärna igen.
Och grattis till vinsten.
Kram Lallis

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vad roligt att det var du som vann. Grattis!
Kram Lotta