lördag 4 oktober 2008

Fönster

Joakim varnade mig om inlägget han gjorde igår. Han tyckte det blev lite deppigt och tungsint och till och med utan bilder(!), men han kom med ett riktigt positivt slut ändå! : ) Upp med hakan raring, det vänder!

Idag har vi verkligen kommit en bra bit och vi kommer snart att kunna packa ihop byggnadsställningen och skicka tillbaka den. Huset är nästan helt täckt av den grå duken och om man tittar utifrån så går det inte att se var våra fönster kommer att sitta.

Bilden är tagen inifrån en solig dag, inte i dag alltså... : P Alla gluggar för våra fönster, utom halvmånefönstren som ska sitta uppe i gavelspetsarna, är förberedda.

Det är som Joakim säger att orken och inspirationen går i vågor och det som känns riktigt spännande och inspirerande just nu är fönstren som snart kommer!

Jag gick in på Ekstrands för att se om jag kunde hitta någon bild som liknar de fönster vi har beställt från dem, men icke... Men den här bilden som jag hämtade från deras sida visar iallafall någorlunda hur de kommer att se ut.

Det ska bli oerhört spännande att få se dem, eftersom vi hade två val när det gäller den horisontella avdelaren. Vi hoppas innerligt att vi har valt rätt! Förklaringen får ni när vi själva har sett resultatet. ; )

/A

6 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Förstår precis hur ni känner det. Vi var otroligt spända på våra fönster. Det gör så mycket för utseendet på huset tycker jag. Lycka till! Kram Petronella

Hanna sa...

Hej hej! Oj nu blev det ju väldigt spännande även för oss läsare. Ser fram emot att få fönstertitta hos er snart.
Kram Hanna

♥ Fyra årstider sa...

Vad stort huset ser ut. Jätte snygga fönster.
Kram Lotta

Malin sa...

Spännande hela huset ser ut som ett jättepaket, just fönstren är ju så viktiga för slutresulatet. Vi sitter just och jämför offerter och tittar på vad vi får för pengarna.
trevligt slut på helgen
/Malin

Mys o Mirakel sa...

Vilka fina fönster ni valt! Vi har likadana ifrån en annan leverantör. Ännu är inte de små spröjsen uppe, ser så mycket fram emot när de kommer på plats det kommer att göra underverk för huset! Ha en bra vecka! :-)

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Ja, nog går livet upp och ner alltid, kanske särskilt när man bygger. Har också varit lite "byggdeppig", men så kom solen i lördags och jag fick ny energi. Hoppas att ni också fick det och lyckades behålla den idag när regnet öste ner ;)

Längtar efter att få se era fönster! Om ögnonen är själens spegel så måste fönstrena vara husets spegel, eller hur!?

Kram,
Ann