torsdag 12 februari 2009

Badrumsknåp

Det hade varit roligt att kunna visa upp en färdig plan för hur vårat badrum ska bli, men det lär dröja, så jag visar lite av hur långt vi har kommit hittills. Vi har använt oss av att både rita upp placeringar av badrumsmöblerna på plywoodskivor i huset och av Hafas ritverktyg för att få en känsla för vad som kan passa bra i badrummet som är format som en pjäxa ungefär. Det syns om ni kisar lite när ni tittar på ritningen ; ) En rolig detalj är katten som Joakim satte in. Den är den lite skoavtryckslika saken nere till höger. : )


Något vi faktiskt har kommit fram till är att vi ska satsa på ett inbyggnadsbadkar i emaljerad stålplåt från Gustavsberg. Återstår bara sedan att fundera ut ett riktigt snyggt sätt att kakla in det...

Kommod och handfat är en historia för sig. Det finns helt enkelt ingen möbel som passar i bredd, utseende och pris, så vi kommer att göra en själva.
Vi gillar bänkskivor som är fingerskarvade med en täckskiva i samma material. Typ Kviks fina detalj på bilden. Vi vill dessutom ha snygg och praktisk förvaring därunder och ett riktigt snyggt handfat ovanpå. Vi får återkomma när vi har skapat den perfekta tingesten ; )
/A

3 kommentarer:

Ika sa...

Känns som ni får ett stort luftigt badrum. väldigt avundsjuk då vi får två minimala känns det som.

Tinnar och torn sa...

Hejsan!

Long time nothing skrivet;o)
Kul att få se era planer även om ni inte är helt klara. Skönt med badkar va?! Jag tände ljuskronan och låg i blöt i säkert en timme igår. Rekord för mej tror jag.

Kram Petronella

Hanna sa...

Är det vattenskål till kissen som J ritat in i mitten av rummet eller är det en bärande pelare???
Badkaret låter snyggt, det är viktigt. Jag förstår att även det egenbyggda (Staffanbyggda) skåpet kommer bli kanon.
Kramar Hanna