onsdag 7 maj 2008

Ramar, skåp och blommor

Just nu har Staffan fullt upp med att snickra ihop ramar för att kunna gjuta sulor som grunden ska kunna vila stadigt på. Många pinnar och mycket plank blir det...

På bilden är det ingen sandlåda ni ser, utan vår blivande vinterträdgård i söderläge. Syns det inte redan vad fint det kommer bli?

Vi har fått ett skåp på svaj! I väntan på att få elen installerad sitter i alla fall elskåpet på dess blivande plats. Marken ska höjas mer än en halvmeter till så skåpet kommer inte att hamna uppe i taket på garaget i slutändan.
Vi hoppas på att få el snart, eftersom det inte är långt kvar innan det är dags att skära till armeringsjärn till gjutningen. Och det är inte roligt att behöva klippa till dem för hand!
Måste bara få visa vår fantastiska blomma! Man måste verkligen vara med i svängarna om man ska hinna med att se den blomma. Något som verkligen inte händer ofta och jag har dessutom inte sett så många knoppar samtidigt.
Kolla in klockslagen på bilderna!
Klockan sju på morgonen var de svällande knopparna på bristningsgränsen.
Klockan fem stod de i full blom och i skrivande stund har de vissnat ihop till skrynkliga små bollar. En förunderlig blomma!
/ A

Inga kommentarer: