söndag 25 maj 2008

Kusiner och klossar

På lördagskvällen hade vi förmånen att få ta hand om Emil och Gustav lite extra och samtidigt hade vi två av kusinerna här. Vi följde melodifestivalen med stort intresse, men det var ingen som var vaken länge nog för att se hur det gick!

Emil och jag gick upp OKRISTLIGT tidigt för att han hade en cupmatch att spela på morgonen. De spelade imponerande bra, men motståndarlaget hade en förvuxen tolvåring som ett äss i ärmen. Laget förlorade med flaggan i topp och vi kunde åka hem för att äta en andra frukost.

E & G överraskade sin mamma med en bok på Mors Dag och sedan åkte de för att fira sin farmor och hennes rara mamma. Kusinerna följde med oss för en fika på tomten. De tyckte att det var lite underligt att vi sa att vi håller på att bygga ett hus, när det faktiskt inte finns något hus att se!

Vänta ni bara - tids nog så står det där!

Efter att kusinerna hade blivit hämtade av sin far var det bara att bita ihop. Staffan är igång och murar och behöver ha hjälp med att bära ut lekablock - det sparar mycket tid om muraren bara har att vända sig om och ta sig ett block, istället för att springa upp på den blivande garageuppfarten för att hämta...

Lilla jag har burit drygt tre ton klossar idag! Tänk er då vad store Joakim har hunnit med! Nu har vi bara hälften kvar att bära ut, *pust*!

Our home is our castle!
/A

1 kommentar:

Hanna sa...

Wow 3 ton! Vilka snygga kroppar ni ska få (eller snyggare kanske). Både muskler och solbränna,inte illa.