torsdag 22 april 2010

Klädkammarprojekt

Vi har länge gått och funderat på hur vi skulle kunna göra våra klädkammare så funktionella som möjligt, och vi är fortfarande inte riktigt färdiga, men vi har kommit ganska långt ändå.

I anslutning till Joakims och mitt sovrum har vi en egen klädkammare. Där inne är det snedtak och prång som har varit en liten utmaning, men det har löst sig riktigt bra. Med Elfa-system har vi ordnat med varsin sida där vi kan hänga kläder och så har vi också en hylla för vikbara kläder. Spegeln på den lilla snedväggen som skymtar till vänster, gör att det blir lite walk-in-closet-känsla, trots den sparsamma storleken på klädkammaren.

Den stora klädkammaren på övervåningen har bara blivit inredd längs med ena väggen än så länge. Här satsade vi på öppna skåpstommar från ikea, för att kunna få plats för säsongskläder och kläder som inte används till vardags t.ex.
På motsatta väggen kommer vi att behöva hyllor för massor av andra diverse saker - var nu alla de kommer ifrån?
Att inreda förvaring ger oss i alla fall ett gyllene tillfälle till att rensa bland allt vi har sparat på. Man vill ju inte stoppa in en massa skräp i det nya och fina. ; )
Inne i vårat arbetsrum/gästrum har vi också en liten "klädkammare", som mer kan kallas förråd. Med hjälp av Staffan Snickare, har vi inrett förrådet med hyllor från golv till tak.
När bilden togs var vi inte riktigt klara med att skruva fast hyllplanen till höger ännu, men utrymmet var redan halvfullt ändå!
Kanske att jag skulle stå på huvudet i nästa låda och se om den är värd att få en plats på någon hylla...
/Anna

1 kommentar:

Ika sa...

Man kan aldrig ha för mycket förvaring sägs det.