lördag 21 mars 2009

Fin snickare & finsnickeri

I går kväll hade vi anledning att fira. Vår käre Staffan Snickare fyllde 65 år! Dessutom hade Joakim namnsdag och jag ringde vår hyresvärd för att säga upp lägenheten! HURRA! Vi firade med champagne och en god middag och kvällens kock var såklart Joakim. : )

Men tro inte att vi sov bort förmiddagen idag för det! Snickaren drog på sig kavajen och kavlade upp ärmarna igen. ; ) Staffan hade med sig fönsterbrädorna han har tillverkat. Och de blev toppenfina! Djupa härliga nischer...

...och fina detaljer. Det kan inte bli bättre!
Dessutom hade Staffan med sig prov på hur dörrfoder, golvsocklar och skursocklarna kan se ut. Vi kan komma att ta bort pärlsponten i golvsockeln, men vi har inte riktigt bestämt oss än. Men skursockeln är jag jättenöjd med! Den blir nätt och följer dörrfodrets form på ett bra sätt. Han är duktig våran snickare! : )
Ikväll ska Emil ställa upp med sitt band i Musik Direkt. Så spännande! De ska bland annat spela en låt som Emil själv har skrivit tillsammans med kompisen Arvid. Mamma är nervös!
Håll tummarna!
/Anna

3 kommentarer:

Maria sa...

Vad fint det är med så genomtänkta detaljer. Det är kärlek för det genuina det:)

Ni kommer få det såååå fint.

Lycka till med bandet ikväll!

Kram Maria

Hanna sa...

Jag förstår att ni firar. Vad skönt att kunna säga upp lägenheten. Jag tyckte golvlisten var fin, liksom de andra grejerna pysslige Staffan fixat.
Kram Hanna

Mrs Small Town sa...

Hej!

Jag gillar alla fina arbetade snickerier i det här inlägget!!! Skurklossen är perftekt.

Så roligt att se att det fler som förstår att det är just dessa detaljer som skapar charm i ett hus :-)

Ha en härlig söndag!

Hälsningar
Sara Small Town