söndag 22 mars 2009

Vårtecken

Jag tog mig en runda runt tomten i helgen för att ta bilder till Viveka på Humlebackens utmaning Vårtecken. Utmaningen innebär att bloggare över hela landet kommer att visa hur långt våren har framskridit i deras trakter varje måndag ett tag framöver. Om ni går in på Vivekas hemsida kan ni hitta en deltagarlista och klicka er runt i vårt avlånga land.
Tyvärr hann jag inte fånga svanarna som flög förbi medan jag eldade undan skräp (ett vårtecken i sig att röja på tomten), men däremot hittade jag en del annat som visar hur långt våren har kommit i Närke.

Igår snöade det hela dagen! Men när jag tog korten i lördags, var solen härligt vårligt värmande!

Ha en bra vecka!

/Anna


Ps: Emil och hans band var otroligt duktiga och genomförde en toppenbra spelning, vilket var deras mål. Om några år, med lite mer rutin i bagaget, kommer de inte att vara att leka med! ; )

9 kommentarer:

Lilla Huset sa...

Hej!
Hittade till dig via Vårtecken. Visst är det härligt med våren och roligt att se hur långt det har kommit i vårt avlånga land. Jag får återkomma till dig och se mer av ert hus ni bygger, ser jättefint ut./Merja

Ika sa...

Ser fram emot att få se massa små blommor titta fram på alla bloggar under dagen idag. Jag har ett litet annorlunda vårtecken och kanske inte helt positivt men ack ett vårtecken.

Livet i byn sa...

Kom hit via vårteckenutmaningen som jag också deltar i.

Härligt med dina vårtecken, betydligt vårigare än mina i alla fall...

~Livet i byn

Viveka på Humlebacken sa...

Jättefina bilder!! Det ser riktigt vårigt ut hos dig. Annars tycker jag att det är mest bilder från Skåne som ser ut som riktig vår.
Kul att du ville vara med
Viveka på Humlebacken

Hanna sa...

Härligt med vårtecken.
Hanna

Malin sa...

Oj, jag har inte varit här på ett tag men hittade hit via Humlebacken. Vad långt ni kommit, det ser verkligen fint ut!
Hälsar
/Malin

Fam Nilsson Puumalas Husblogg sa...

Härligt med vårtecken!

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Härliga vårtecken! Kanske skulle ta mig en titt här ute också och var med...

Och angående förra inlägget; Superkul att kunna säga upp lägenheten. Vilken milstolpe!
Ha en bra vecka!

Lotta-livets väv sa...

Kul att se hur det ser ut i grannlandskapet....och mitt födelselandskap. Härligt med byggdrömmar och byggarbeten...och fint att se lilla videung knoppas.