lördag 23 januari 2010

Badrum del 2

Dammigt, ostädat och ofärdigt men lovande!

Det generöst stora duschhörnet är klart, men än så länge obeprövat. Vi fick leta innan vi hittade just en sådan takdusch som Gustav ville ha. Många takduschar kommer som set med blandare och allt, men eftersom våra vattenrör redan stack ut med 160 mm c/c så var vi något begränsade i våra val. Skam den som ger sig! Vi hittade Gustavsbergs GBG G1 på badshop.se efter många om och men.

Handfat och spegelskåp har kommit på plats. Jag kunde inte tända belysningen i skåpet och visa idag. Vi behöver vänta på vår elektriker Mårten först... Han kommer då också att ordna så att vi kan torka våra handdukar på torken som fick en självklar plats på badrummets snedvägg.

Lite belysning i taket har vi däremot redan. Vi har satt upp en smidig liten spotlight för att kunna rikta ljuset mot duschhörnan och badkaret. Det är fantastiskt så många stora, ufo-liknande saker det finns annars!

På tal om badkaret... Det väntar jag med att visa, eftersom det fortfarande fattas en del detaljer där. Staffan kommer att ordna med en hylla att ställa tillbehör, som ljusstakar och vinglas på ; )
...eller var det schampoflaskorna som skulle få en plats. Det beror kanske på vem, eller vilka, som badar! : ) Dessutom har varken avloppssats eller täckskivor kommit på plats ännu.

Fortsättning följer!
/Anna

4 kommentarer:

Hanna sa...

vad mycket det hänt där då! Mysigt att krypa ner i ett stort badkar med vin och ljus. Jag tryckte ner mina fötter ihop med Elvira i badbaljan häromdagen...
Kram

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Vad snyggt badrummet blev! Verkligen stilrent och fräscht. Me like! Kram Emmy

Anonym sa...

Vad fick ni betala för takduschet som ni köpte från www.badshop.se?

Lösvirkesbyggarna sa...

Hej Anonym!
Jag gick in på deras sida och såg att de har samma kampanjpris idag som vi fick ge när vi beställde duschsetet.