fredag 31 juli 2009

Skärpning!

Från och med nu ska inläggen komma oftare och mer regelbundet. Så här kan vi ju inte hålla på och helt ignorera vår fina sida som ska hjälpa oss att komma ihåg hela byggprocessen när det är dags att luta sig tillbaka och njuta av vad vi har åstadkommit!

Kamerasladden är upphittad. Bredbandet kommer att installeras nästa vecka så det finns snart inget att skylla bloggtorkan på.

Dagsläget:

Niklas Målare fixar fint på våra väggar. Sex rum klara, "bara" fem kvar! : )

Mycket målning återstår, men det går att se hur fin trappen kommer att bli! Min uppgift just nu är att spackla igen alla skruvskallar, och de är många!

Staffan Snickare har börjat med garaget! Det är snart dags att börja spika takstolar igen. När taket är på plats kommer det att öppna för möjligheten att ta hem panelen och golvlisterna och få ut skräp ifrån huset. Skönt!

Det är många inlägg som väntar på att skrivas. Några ämnen jag hade tänkt skriva om är köket, badrummen, trappen, tapeterna, barnens rum, belysning, trädgårdsplaner, garagbygget och så mycket mer.
Vi hörs snart igen!
/Anna

3 kommentarer:

Ika sa...

Hoppas det kommer snart, ni har ju ett så stort fint hus.

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Vilken fin trapp..wow

Kram Lotta

StrandviksVillan sa...

Huvva, kan inte vara världens lättaste att bo mitt i byggarbetet... Men man vet ju förstås hur bra det blir sen när allt är klart :)
Jättefin trappa - påminner om vår :)

Lycka till och håll ut!