lördag 4 juli 2009

Semester...???

Härligt med 6 veckors semester den här sommaren också. Å så hade vi ju 3 veckors semester i julas förstås. Snacka om utvilade...!!

Näe..!! Vila får vi nog göra i ett annat liv. Fullt ös inför inflyttningen och det var först samma dag vi flyttade in som spis, diskho och toalett monterades in. Tom midsommarafton fick offras för att hinna med allt väsentligt.

Förra året fick vi tre dagar i Tallin att vila ut oss på. Nu bor vi ju i huset och det har lugnat ner sig lite efter 4 veckor med jobb varje dag och kanske kan vi ta ett par dagar i Stockholm om vädret tillåter, men det är ju svårt att koppla bort allt när man inte har kommit iordning riktigt.

Jag har tagit några fina bilder på kaoset som råder och även på de rum som faktiskt är någorlunda klara, men jag hittar inte kabeln till kameran så att jag kan föra över bilderna till datorn...
Hoppas att det duger med bilderna från min nya mobil som jag var tvungen att köpa för att kunna hålla kontakt med omvärlden.
Och så är det mest hela tiden. Man letar i högen av kartonger efter det som man för tillfället behöver: undrar var plastpåsarna är? Nya linser? Har någon sett tandborstladdaren? Ett par fräscha kalsonger...???

Några rum är dock rätt klara som köket t ex som bara saknar sparksocklarna och lite fläktgrejer och så knoppar så klart och högtalarna i taket som inte har kommit än och huven till luftutsuget och lådorna under överskåpen som spottarna ska sitta i och sen är det lite justeringar på köksön och smygen på köksfönstret ska dit och kaklet är inte riktigt färdigt och så pappen på golvet som ligger där för att det är så många som springer ut och in hela tiden, men annars är det rätt klart....!!!


/Joakim

4 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad härligt ändå, fast det är jobbigt att bi mitt i flyttkaoset. Hoppas att ni kommer i ordning snart!

Vimsingen sa...

Mne vad häftig, ni har flyttat in!
/Vimsingen

Tinnar och torn sa...

Vad härligt! Kram Petronella

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Usch, usch, usch, för Telia!!:-(

Vilket stort KÖÖÖÖK!! Men oj, så fint det blir!

Känner igen det där med mobiltelefonerna. Hos oss finns det nästan ingen täckning alls på bottenvåningen. Tråkigt som f-n!

Ska bli kul att se fler bilder när ni kommer mer i ordning. Spännande!