måndag 13 april 2009

Vårtecken nr 4

Idag smet jag ut en stund, mitt under brinnande arbete. En liten tur runt tomten blev det. Hos oss leker snödropparna herre på täppan och är inte redo att släppa taget riktigt än.


De dyker upp lite varstans de små vita dropparna. Balnd annat mitt uppe på jordhögen bakom huset. Dessutom har kirskålen gjort snödropparna sällskap! Låter ni bli att klicka på bilden, slipper ni se dem! ; ) Jag vet inte hur många av dessa snödroppetuvor som kommer att vara kvar nästa år, efter att vi har jämnat till och format vår blivande trädgård.

Träden knoppas, men än så länge måste man gå riktigt nära för att se de små löften om grönska som knopparna innebär.

Björkarna har inte kommit längre än så här.

Vi passade på att gå ut i solskenet och röja lite på tomten en stund. (Det som göms i snö...) En granne promenerade förbi med en bukett av vårens första vitsippor! Jag får ta med mig kameran ut i skogen endera dan, men idag ska jag passa på att utnyttja den sista stunden av påskhelgen till att bara göra ingenting! : )
/Anna

3 kommentarer:

Hanna sa...

Wow vilka fina bilder! Nya objektivet kanske?!? ni kommer säkert få se snödroppar både här och där nästa vår. Här ploppar de upp i jord som jag verkligen rensat.
Kram Hanna

Anettes hus sa...

Hei! Så nyyydelige bilder! Herlige vårtegn!!

Klem Anette:)

Fam Nilsson Puumalas Husblogg sa...

Härligt med vårtecken!