lördag 15 januari 2011

Tävling!

Viveka på Humlebacken har just nu en bloggtävling i samarbete med KarlsonHus med oemotståndliga priser från Hem och Hav!


Förstapris är dessa fina saker: en stjärnpläd från Newport, en jeanskudde och en söt liten tavla, båda från Lexington och två ljuslyktor i fattigmanssilver från Kate W. Vill ha, vill ha! : )
Vill du vara med kan du klicka här!

Om jag skulle bygga hus igen, skulle jag välja Glasmästarevillan från KarlsonHus. Det är just den här typen av hus som har inspirerat mig och som ligger mig varmt om hjärtat. För två och ett halvt år sedan visade jag smakprov från vår inspirationsmapp och en av bilderna är hämtad just från KarlsonHus och Glasmästarevillan! Ljusinsläppet, det generösa boutrymmet, den genomtänkta planlösningen som passar en stor familj, de vackra fönstren och den klassiska stilen på huset tilltalar mig!

KarlsonHus har så många vackra hus att du säkert hittar något som även tilltalar dig. Gå in och kika vet jag! : )

/Anna

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hojt! Va bra att du ville vara med du också :) Kram Petronella

Viveka på Humlebacken sa...

Kul att du ville vara med, Lycka till!!

Gela sa...

Roligt att hitta in hit. Fint hus ni får. ha en fin fin dag/Gela

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Nu drar vi igång årets vårteckensutmaning, hoppas att du vill vara med igen. Gå in på länken och följ instruktionerna. VI har fått lite respons från media, och det kommer säkert att bli många som följer utmaningen i år.
http://humlebacken.blogg.se/2011/february/varteckensutmaning-2011-startar-den-28-feb.html

kram

Viveka på Humlebacken