fredag 21 maj 2010

Tomten tar form

Så var det äntligen dags! Tomten ska få sin form med de rätta höjderna och förhoppningsvis kommer det att bli både praktiskt och tilltalande för ögat. Den som lever får se!

Samtidigt som Svante hjälper oss med att schakta jordmassorna vi har samlat på oss under en längre tid (det är fantastiskt hur mycket det går åt), jobbar Staffan vidare med vårt altandäck.

Reglarna är snart uppe, stolparna till räcket har Staffan ordnat till och han utnyttjar regniga dagar till att måla dem inför uppsättningen. Nästa vecka kommer Staffan förhoppningsvis att kunna börja skruva "golvet" som kommer att bestå av lärkträ.


Det är inte helt lätt att se på bilden, men bakom huset kommer en trapp att leda ner från soldäcket till den övre delen av baksidans trädgård. Vi fyller upp så att vi får en halvcirkel i anslutning till huset, så kommer vi att låta nedra delen vara öppen gräsyta för lek och spel.

Gräset kommer vi att vänta med att så till hösten, så tyvärr får vi leva med en leråker till baksida ytterligare en sommar. Men den som väntar på något gott...
Trevlig helg alla!
/Anna3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det kommer bli!
Behöver ni mer massor är det bara att säga till.
Hälsningar Grannarna.

Anonym sa...

Vad fint det kommer bli!
Säg till om ni behöver mer massa.
Hälsningar grannarna.

Vimsingen sa...

Trevligt. Ni får sitta på altanen och låssas att gässet är lagt tills i höst.
Ha en trevlig helg,
Kram
VIlma