lördag 10 oktober 2009

Höstresor

Äntligen har Staffan Snickare åkt iväg på sin mycket välförtjänta resa till sin särbo Barbro i USA. Det innebär att panelen får vänta under de tre veckor han är borta. Men det ska nog kunna hända en del saker här hemma ändå. Men det tar vi i ett annat inlägg... : )
Vi har själva unnat oss en resa. Det blev en långhelg i norra Italien. Vi åkte med två vänner till modestaden Milano. Vi hade en fantastisk tur med vädret och (som vanligt) lyckades J och hans kompis A, hitta Milanos mysigaste restaurang med fantastiskt god mat "Antica Trattoria il Borghetto". Nu har vi då inte så stor erfarenhet av Milanos bästa restauranger så det goda betyget står för oss ; )
Förutom Milano, såg vi också vackra vyer vid Gardasjön och vi vandrade runt i Glenn Strömbergs hemstad Bergamo med sin vackra gamla stadsdel Cittá Alta. Resan var långt ifrån planerad i detalj och det är när saker bara "händer" som det blir som bäst. Som när vi blev visade upp i bergen av polis som spärrat av vägen söderut längs med Gardasjön. Hade inte det hänt hade vi inte fått vara med om de svindlande serpentinvägarna vi då fick krypa fram längs med. : )

Det blev ingen vilosemester direkt, men batterierna var välladdade igen när vi återgick till vardagen i gamla Svedala.

/Anna

1 kommentar:

Vimsingen sa...

Så trevligt, skönt för er snickare och också få lite ledigt.
Milano är en sån härlig stad.
Hälsningar
Vimsingen