måndag 17 augusti 2009

Från ett projekt till ett annat

Under mina sista semesterveckor började vi med det stora projektet att bygga upp garaget. Jämfört med att bygga huset så gick det här verkligen i en rasande fart!

Vi hjälptes åt att langa upp tegel på taket lördagen innan jag började jobba och sedan dess har Staffan Snickare fortsatt jobba på egen hand på dagarna.

J och jag har numera ett garage att stå och måla i (garageportarna är beställda) och Staffan har börjat så smått med nästa stora projekt - panelen.
Det ska bli så skönt att slippa ha den grå duken som enda fasad att pryda huset med. : )
Här ser ni ett smakprov på den stående panelen med fotbrädan under. Som ni kanske ser, kommer det att bli vit panel med grå detaljer.
/Anna

5 kommentarer:

Ina sa...

Det blir jätte fint.
Vad ni jobbar!

//ina

Vimsingen sa...

Förstår att detta kändes som ett något mindre projekt. Semester vad är det? Bara byta betalt jobb mot frivilligt jobb hemma:)
/Vimsingen

Tinnar och torn sa...

Hejsan!

Vad härligt att ha ett garage att stå i. Det är verkligen ett trubbel annars när regnet öser ner. Fint det blir med panelen :o)

Kram Petronella

Hanna sa...

Vad snabbt det kan gå ibland. Det ser så fint ut med panelen, förstår om du rusar hem efter jobbet för att se vad som hänt sedan morgonen (lunchpromenaden?!)
Kram Hanna

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Åh, vilken snygg trappa, vilka urfina tapeter och vad fint garaget blir. Ni är så duktiga!