fredag 6 november 2009

Ruskväder och grabbkväll

Har just skickat iväg J mot (för honom) okända mål. Ett gäng kompisar har ordnat med en skön grabbkväll med bastu och god mat. Kul!

Trots ruskvädret tog jag fram kameran för att kunna visa framstegen med fasaden. Staffan trotsar vädrets makter och jobbar på.

Som synes fattas fortfarande en hel del detaljer, som en riktig trappa, balkongräcke och den uppmärksamme kan se att det saknas lite plåt vid fönsterkuporna.

Fasaden är målad två gånger men på grund av bland annat olika tjocka strykningar och att en del brädor mörknat vid förvaringen, ser det ganska flammigt ut. Tredje och sista strykningen får vänta till våren. Det är så skönt att huset börjat se helt ut! : )
Ha en trevlig helg!
/Anna

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Det blir verkligen fantastiskt bra!!

Hanna sa...

Tänk att det krävs att mannen försvinner för att bloggen ska uppdateras!

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Ja, det blir verkligen tjusigt! Glömde nog att kommentera ett inlägg om ert svedberg-badrum för en evighet sen. Det blev såå lyckat, tycker jag, eftersom jag suktat efter den serien ett tag!

Granne med Selma sa...

Oj! va fint! Vilket fantastiskt jobb ni har gjort - och gör! verkligen stort grattis till er
Kram Sussie

Ika sa...

Känner igen det där med olika tjocka lager färg och mörknade plankor. Vi får ta nya tag helt enkelt när vårsolen kommer! Det ser fint ut tycker iaf!!